neděle 7. července 2013

Druhý den

Dnes ráno jsme poprvé na tomto táboře pracovali na počítačích(jedna skupina nepracovala na  počítačích ,ale stavěla s lega a bude fotit scénu.) Pracovali jsme na tom dopoledne a měli k dopolední svačině banán.
 Po svačině jsme dělali loga týmů na trička. Sprejovali jsme je dvěma barvami: žlutou nebo černou, podle toho kdo jakou barvu chtěl. Naše logo je velké P na druhou. P mělo roh, aby bylo znát, že jsme PONY POWER!!!Trička jsme si dali schnout.
 Mezitím co trička schnula, jsme šli do ubytovny na oběd. Byla květáková polévka. Hlavní chod byl kýta na smetaně s houskovými knedlíky. Po obědě jsme měli polední klid.
 Odpoledne jsme šli ven zabránit Superpadouchům ve zničení světa. Měli jsme jednoho navigátora, který ostatní s týmu se zavázanýma očima a po dvojicích a jedné trojici. Měli jsme za úkol najít složky určené barvy, ve kterých byla písmena, ze kterých jsme měli složit slovní spojení, které nám řekne, kde je ukryta první část stroje. Chyběla nám dvě písmena, a proto nám vyšlo u stromu břízky. Bohužel to bylo špatně. Nakonec jsme to rozluštili a dokonce jako první.  Zpráva zněla : Most u rybníčku. Tam jsme měli najít obálku. Počkali jsme na ostatní týmy a šli na sváču. K sváče byl puding.
Přijela Ilča a ukázalo se, že je to náhrada za zesnulou Sylvu. Potom jsme šli hledat další část stroje. Při cestě jsme potkali další tři zmizelé a zesnulé. V lese jsme chodili po značkách, kde jsme hodili kostkou, jaké máme štěstí. U značky srdíčka jsme hledali návod, jak najít druhou část stroje. Bylo to zašifrováno v příkazech pro Baltíka. Měli jsme tuto zprávu přečíst do stromu s hvězdou. Pak jsme si mohli vzít druhou část stroje.
 Třetí část stroje byla ukryta v hádankách. Dostali jsme hádanku a na tom místě bylo byla další hádanka. Třetí a poslední část stroje byla schovaná v botníku. V obálkách byli kousky obrázku jednoho ze čtyř Superhrdiny, který se vždy vypořádají s jedním Superpadouchů, který se vloupal strojem do této dimenze. Potom jsme hráli vybíjenou. Potom jsme měli večeři. Byly francouzské brambory. Šli jsme ven ve svých kostýmech Superhrdinů a fotili se. Také jsme si říkali pokřiky týmů.
Pony Power
Rebeka Lišková a Karolína Plačková 


1 komentář:

  1. Ahoj, zdravime Green Arrow a Scarlet Witch !
    Dekujeme za hezky popis dne, moc se vam povedl. Drzime palce.
    Tomas

    OdpovědětVymazat