úterý 9. července 2013

Čtvrtý den - Celodenní výlet

Dneska ráno jsme vstali a hned jsme vyrazili na celodení výlet do aquaparku. Byl to celodenní výet ,během kterého jsme hráli zábavné hry. Celou cestu tam i na zpět (8km) jsme hráli dvě hry - Klíště, Ano/Ne.
          Klíště spočívalo v tom že byly dva kolíčky (klíšťata) které jsme na sebe nenápadně připínali. Zuzka (hlavní vedoucí) pak náhodně do davu dětí zvolala: "Klíště!" a ten kdo v tu chvíli měl kolíček na sobě ztratil bod. Moc se nám to líbilo, ale klíšťata byla jen dvě a jedno jsme v průběh ztratili a tak se nedostalo na každého ;(.

          Další a druhou hrou bylo Ano/Ne. Ano/Ne spočívalo v tom že na začátku výletu jsme všichni dostali 5 herních penízků o které jsme se obírali velice prostým způsobem s to sice takovým, že pokaždé když vám někdo položil otázku nesměli jste odpovědět ano nebo ne. Tato hra, narozdíl od Klíštěte, nezískala takový úspěch. Nemohli jsme si normálně povídat, ale občas když se nám poštěstilo napálili někoho koho bylo naplit nelehké spíše až velice obtížné, zahřálo nás to u srdce.
         Během výletu jsme ale hrály i jiné hry. Ty sice netrvali po celou dobu výletu, většinou jen pár minut, ale za to byli náramě zábavné. Ovšem vyskytli se tam i méně zábavné hry, jako třeba například - "napište do 10min co nejvíce států Ameriky", nebo také hra spočívající v sepsání spoustu nesmyslných čísel za velmi omezenou dobu. Totiž abych to vysvětlil každého z nás samostatně vyslali na cestu dlouho zhruba padesáti kroků při níž jsme si měli zapamatovat čísla umístěna po stromech které jsme následovně museli zapsat. Ale nyní zpět ke hrám které nás bavili - Kreslení, to je trochu složitější na vysvětlení a tak dáveje pozor ;).
        Byly dva obrázky, jeden lehčí a druhý těžší. U každého obrázkku bylo oko, které si na obrázku něco zapamatovalo,například, že uprostřed papíru je modrý kruh, velikosti tvé dlaně a řeklo to spojce. Spojka je druhý člověk, který předal informaci od oka kreslíři, který to nakreslil. Na lehčím obrázku byla kočka a na těžším kohout. Těžší obrázek jsme měli nejlepší a lehčí druhý nejlepší.
  Aguapark byl v Měříně. Byla tam divoká řeka a tobogán. Ty byly zapnute sice jen hodinu z toho co jsme tam byly, ale i tak sme si to uzili :).


Opravil (přepsal) - Adam Kocík
Napsali - Jakub Strnad a Rebeka Lišková

2 komentáře:

  1. Hezkej článek Kubo - to jsi dokázal napsat? Ty mě příjemně překvapuješ. Měj se hezky, zdravíme
    táta

    no, já to dočetla na rozdíl od táty až do konce a umím si představit co znamená opravil(přepsal). Zdravíme všechny táborníky a těšíme se na fotky
    Kubova máma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za opoved a za to zes mi napsala, mejte se hezky! ;)
      - kuba

      Vymazat